emiliasvardag

Alla inlägg under oktober 2010

Av Anki - 12 oktober 2010 20:48

har Emilia och jag varit och hälsat på en gammal vän som heter jenny och hennes lilla edvin i klingsta..

Vart bjuden på supergod lunch och kaffe med VÄRLDENS godaste kakor..(som dom gör rekl för på tv_n just nu) skulle ha kunna doppat upp allihopa aldeles själv haha

  


Efter vi ätit och fikat tog vi en prommis i solen och passade på att leka lite innan det blev dags att åka hemmåt för att laga mat...

          


Tack söta du för en rolig dag..


Av Anki - 11 oktober 2010 21:27

Ja då var det måndag igen och ny härlig vecka.. i dag har emilia och jag bakat tillsammans för första gången och det var ju super skoj för lillfisen..det här får vi göra fler gånger men det bästa var nog när hon fick slicka av slickepotten hon blev jätte ledsen när det inte fanns något kvar..

  

Malin kom på besök så vi tog oss ett varv runt sidsjön i det underbara höst vädret..gud vad vackert det är ute nu med alla dessa färger..När vi kom hem blev det kaffe och det kändes  helt ok att få smaka lite av kakan vi bakat..

  


skoj att du kom förbi det här gör vi gärna om!


Av Anki - 11 oktober 2010 21:16

Söndagen startade med att det knackade på dörren..det var vår granne som kom för att berätta att någon hade ritat på våran bil,,ja Ni läste rätt..någon/några rolig stolle har gått runt på södermalm och klottrar på fasader och bilar..på vår bil var det på motorhuven och sidorutan..alltså jag fattar inte vad man får ut av att göra något sådant..man blir bara så j*****vla förbannad snacka om onödigt.


När vi var klar med allt dvs polis anmälan osv for vi till farfar och karin i boda för att hämta hem lilla humlan som skulle få gå på sitt första kalas hos klara, som fyllde 4 år....tror emilia tyckte att det var skoj..blev bjuden på gott fika och emilia fick leka med dom stora flickorna..

      



Av Anki - 11 oktober 2010 21:09

Ja i lördags var det fest för petter som har fyllt år..tog med honom på en del roligheter som han inte hade en aning om..bla surf stream på himlabadet..himla skoj att se.. Dagen avslutades hos fam von walden där vi åt av en underbart god buffè och hade det allmänt roligt..


Lite bilder kan jag allt bjuda på :-)

            

 

Tack för en trevlig kväll!

Av Anki - 7 oktober 2010 20:59

har det varit i dag..Började morgon med att mäklaren kom för att knäppa kort på huset..hoppas nu bara på att dom blir bra..

sedan for vi till syrran för att planera lite inför petters 40 års kalas..hann inte med så mycket för hon började jobba men lite blev det i alla fall...


Emilia älskar att gå omkring i skor..även dessa ska provas

  

 

När vi kört syrran till jobbet for vi hem och tog en prommis.. som ledde oss ner till josefin och peter..Kul att få se deras nya lägenhet.

        

(Jätte fin var den) Fick jätte gott fika..


Emilia passade på att leka med troja som glatt hängde på..hon matade henne med både det ena och det andra som kom i henne väg..

  

och troja tyckte nog att hon var jätte snäll och rolig att vara med haha otroligt snäll hund..


emilia och troja delar på en visp med grädde

    



Tack snälla du för fikat det får vi göra om..


 


Av Anki - 6 oktober 2010 21:31

I går var vi hos petter (emilias gudfar) som fyllde 40 år..Där bjöds det på god fika och trevligt umgänge..


I dag har jag gått ann som en durasell kanin ..har städat hela dagen och då menar jag hela dagen.

  

 I morgon kommer mäklaren och knäpper kort på vårat radhus som nu ska ut till försäljning..spännande..hoppas att det går bra bara att sälja så vi kanske kan tillträda huset som vi tänkt.


Nu ska jag hoppa in i duschen sedan blir det sängen..


Natti natti!!

Av Anki - 4 oktober 2010 22:14

TITTA vad vi fick hämta hos farfar och karin på väg hem från Åre i går.......

  

En hel hink med trattisar UNDERBART..dock har det tagit mig tre timmar att rensa i dag men helt klart värt mödan då det är fantastiskt gott så nu är dom förvälld och klar...


Tack snälla ni!!

Av Anki - 4 oktober 2010 21:46

I helgen har vi varit i Åre..

For upp i fredags,, peter skulle stanna och jobba lite i järpen (åre kommun)på vägen.. och Ja vad ska man säga om den byn,,haha inte mycket men dom hade en jätte mysig inredningsbutik som jag kunde spendera en stund på sedan fick man passa på att njuta av det underbara vädret..och emilia tyckte att det var jätte roligt att få springa omkring på den stora gräsmattan framför kommunhuset..

     Mössan som emilia har på sig lyckades vi glömma på gräsmattan men den låg så snällt och väntade på oss när vi for igenom på söndagen på väg hem..ärligt folk i järpen hehe

Vi slöt upp med våra underbara grannar i järpen och for vidare mot Åre..packade in oss i lägenheten och gick sedan ut en sväng för att kolla runt lite innan vi skulle äta middag..

          

blev kräftor lite räkor och paj  mums mums vad gott det var..

Lördagen spenderade vi på åre höstmarknad och nere på Holidayclub där vi badade och myste på,, Emilia tyckte att det var jätte skoj att få bada med dom stora flickorna och är inte rädd för vattnet alls..

         Älskade lilla trollunge...


Passade på att gå ut och äta på restaurang på lördag kväll..trodde att det skulle bli lite jobbigt då det blev ganska sent men icke sa nicke Emilia skötte sig otroligt glad hela kvällen..hon fick lite pommes och bea sedan var hon nöjd haha

      


Ja detta var i några ord och bilder vad vi har gjort i helgen ..hoppas ni också har haft en skön helg..


Kramen på er alla!!


Presentation


Vår älskade lilla humla♥

Min Facebook

Bilder på Emilia



Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta besöker du min blogg ?
 Ibland
 Kom hit av en slump
 Varje dag
 Aldrig

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards